Foie gras meldpunt

Graag willen we weten hoeveel restaurants er nog foie gras verkopen. Door onderstaand formulier in te vullen help je ons de huidige situatie in kaart te brengen. Zo kunnen we onze campagne goed afstemmen.


Voor foie gras worden ganzen en eenden opgesloten in kleine draadgazen kooien. Middels een (veelal) stalen buis krijgen ze onder dwang voeding in de keel gepropt, waardoor hun lever kan opzwellen tot wel tienmaal de maat van een normale lever. Foie gras is dan ook frans voor ”vette lever”.


Samen maken we de wereld een stukje diervriendelijker!

Wil je zelf onze evenementen in de gaten houden? Dat kan!
– Facebook – https://www.facebook.com/ActiveForJustice
– Telegram – https://t.me/ActiveForJustice
– Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door een bericht te sturen naar afj-newsletter-subscribe@lists.riseup.net .”

(Let op: velden met een * zijn vereist)

Zie je op het online menu staan dat het restaurant foie gras verkoopt? Plak hier dan vooral de link naar het menu.
Indien je aanvinkt dat je op de hoogte wil worden gebracht sturen we je een e-mail zodra we met de campagne in jouw regio beginnen. Hoe snel dat is, is afhankelijk van het aantal mensen dat wil organiseren. Wil je zelf graag iets opzetten? Stuur ons dan vooral een berichtje!
Je naam is niet vereist maar wel wenselijk. Als we je op de hoogte mogen houden van acties of een vraag hebben over jouw melding weten we hoe we je kunnen aanspreken.
Vul hier het e-mailadres in dat we mogen gebruiken als je hierboven hebt gekozen voor ''Ja'' óf als we je mogen contacteren als we een vraag hebben over jouw melding.