Oproep: zwart groen blok tijdens mars voor klimaatrechtvaardigheid!

De signalen zijn aanwezig. Het was de warmste juni sinds 1901. Regenbuien zetten in minuten de straat blank. Keer op keer komen er berichten naar buiten dat bedrijven al decennia wisten hoe vervuilend ze zijn. Er worden grote massa acties gedaan, maar niet altijd met blijvend resultaat. Politici komen keer op keer hun beloften niet na.

De verkiezing komen er weer aan. Deze zullen soortgelijke waarde hebben als de vorige. Mooi lachen voor de camera brengt geen verandering. Een dagje de boel blokkeren brengt ook geen verandering. Het is tijd om een radicaler geluid naar voren te brengen. We claimen onze plek in de brede klimaatbeweging om deze aarde leefbaar te houden. Voor planten, dieren en mensen moeten we zelf in actie komen.

Daarom roepen AK-Utrecht en Active For Justice op tot een zwart-groen blok in de klimaatmars op 12 november in Amsterdam. Neem zwart-groene vlaggen, spandoeken, megafoons en je vrienden mee. Zegt het voort, geef het door! Tot dan!

Verzamelplek en tijd: 12:45 Mozes en AƤronstraat, bij de tramhalte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *